personligt rejsebureau

All-Travel er resultatet af én mands passion for rejser og fokus på detaljer

Allan Elgaard Jensen - direktør

Allan Elgaard Jensen kom i 1981 i lære i Oversøisk Passagerbureau i Aalborg, det senere O.P. Rejsebureau. At jonglere med afgangstider, skaffe pålidelig transport på destinationen og en god seng at sove i blev hurtigt Allans store interesse. 

Allan Elgaard Jensen fik speciale i forretningsrejser, og senere blev han også tilknyttet Tjæreborg GT Rejser - de særligt tilrettelagte rejser til eksotiske destinationer. Efter nogle år som erhvervchef for Scandinavian Tours førte interessen for flytrafik ham til MUK Air og MUK Travel, hvor Allan Elgaard Jensen blev administrerende direktør. Og i 1993 valgte han at stå på egne ben og etablerede rejsebureauet All-Travel. 

Siden har han serviceret en stor del af det nordjyske erhvervsliv og de nordjyske kommuner med forretningsrejser til nær og fjern, samtidig med at han har hjulpet danskere med at få opfyldt deres drøm om den store udlandsrejse. 

”Jeg kan hjælpe med at tilrettelægge en rejse til hele verden. Men de destinationer, jeg anbefaler, er nogen, jeg har besøgt flere gange. Hvor jeg kender landet og har gode lokale kontakter, der kan hjælpe med at sikre, at All-Travels kunder får en rejse helt ud over det sædvanlige - og helt på de rejsende egne præmisser,” slår Allan Elgaard Jensen fast.

 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular

Joomla formular bygger by JoomlaShine