Ganske enkelt - et rejsebureau som de var tidligere 

Konceptet er ganske enkelt; konkurrencedygtige priser og effektive rejser, med en kundeservice, som andre rejsebureauer helt har glemt. Her er der ingen telefonsluse, ingen stor udskiftning af personale eller mangel på at tage ansvar for den enkelte. Vi er et rejsebureau som de var tidligere.

God gammeldags rejseservice

I takt med at andre erhvervs rejsebureauer lukker kontorer, og flytter medarbejdere hjem privat m.m., kan vi se, at salget går den rigtige vej, med mange henvendelser fra virksomheder, som også ønsker at handle med os, siger Allan Elgaard Jensen.

Hovedvægten er på erhvervsrejser, men All-Travel er også kendt, for sine individuelle rejser til hele verden. Desuden tilbyder bureauet Grupperejser.

Når erhvervskunder beder All-Travel stå for deres rejseaktivitet til messer, kundemøder m.m., får de en håndlavet løsning, hvor alt det praktiske er klaret. Ønsker du selv at bestille f.eks. indenrigsfly, og benytte os til resten af rejsebehovet er det ikke et problem. 

All-Travel har serviceret en stor del af det nordjyske erhvervsliv og nordjyske kommuner med forretningsrejser til nær og fjern, samtidig med at bureauet har hjulpet danskere med at få opfyldt deres drøm om den store udlandsrejse.

Et rejsebureau som det var tidligere. 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular

Joomla formular bygger by JoomlaShine