Forretningsrejser

konkurrencedygtige priser og effektiv planlægning

Speciale i håndlavede rejser til virksomheder og offentlige institutioner​

Vores koncept er ganske enkelt; konkurrencedygtige priser og effektive rejser, med en kundeservice, som andre rejsebureauer helt har glemt. Her er der ingen telefonsluse, ingen stor udskiftning af personale eller mangel på at tage ansvar for den enkelte. Vi er et rejsebureau som de var tidligere.

Dit fleksible rejsebureau

Spar tid og penge på dine rejser

På den ene side er bestilling af rejser blevet mere fleksibel, men med de øgede muligheder for selv at bestille rejser, øges tidsforbruget ofte hos den enkelte virksomhed. Når behovet er mere end en indenrigsbillet i ny og næ, har mange private virksomheder og kommunale institutioner valgt at benytte All-Travel. Herved har virksomhederne sparet penge og ikke mindst tid.

All-Travel yder forretningsrejse service, som i de “gode gamle” dage, her er ingen teams med skiftende medarbejdere eller telefonsluser med ventetid. Kundetilgangen er stigende, idet mange nye firmaer og offentlige virksomheder efterspørger den service vi kan tilbyde.

Vi kan stå for virksomhedens samlede rejsekøb, eller dele heraf – det er helt op til den enkelte kunde. Rejsebureaumæssig kan vi det samme som de største – men vi tilbyder et helt andet serviceniveau – vi kalder det håndlavede rejser.

Er rejsebestilling op ad bakke?

Så kontakt All-Travel, og lad os løfte opgaven

Når en rejse kræver at man skal ind på de flere flyselskabers hjemmesider for at reservere rejsen, så bliver det en tidskrævende og besværlig proces. Såfremt man f.eks. fejlstaver navnet på den rejsende, skal der betales for ændringer til flyselskaberne. Priser på over 1.000 kr. for ændringer er ikke ualmindelige fra luftfartselskaberne.

Når der bestilles online, er det svært at få svar på spørgsmål i forbindelse med rejsen. Ofte får man forbindelse til en automatisk telefonsluse, eller du bliver stillet om fra den ene til den anden. All-Travel vil – fra start overveje, hvordan din rejse bliver bedst og billigst og at din bestilling ikke blot bliver en ordremodtagelse.

best-practice rejsebooking

Vi planlægger din rejse fra A-Z

Individuelle forretningsrejsende flyver ofte til ét sted, lejer en bil, tager et tog og flyver hjem. Sådan en forretningsrejse er aldrig en pakkerejse, og derfor kan den ikke købes på nettet. All-travel har også i modsætning til virksomhederne selv, adgang til at ombooke et fly eller sætte den rejsende på en venteliste til fly.

Nye undersøgelser viser, at indkøb af forretningsrejser er en kompleks opgave med mange leverandører involveret. Det kræver stor indsigt og mange kompetencer at sørge for at optimere virksomhedens rejsekøb.

Virksomhederne har brug for et samlet overblik over rejseindkøbet. Mange virksomheder fokuserer ikke meget på at bogholderiet, efterfølgende må sidde og udrede en masse regninger fra fly, tog, færge og hotel, i stedet for en samlet faktura fra All-Travel.

SKI-LEVERANDØR TIL DET OFFENTLIGE

Forretningsrejser for stat, region og kommuner

Vi er leverandører på de offentlige SKI-aftaler, og kan således levere rejsebureau-ydelser til stat, regioner og kommuner i Danmark.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.