Der er som tidligere, mange fordele i form af rådgivning, service og ikke mindst tidsbesparelse ved at benytte All-travel

Rejsebestillere og rejsende, som selv booker online, bruger ofte 3-4 gange så lang tid til at bestille en rejse i forhold til All-Travel. 

Det koster selvsagt penge at bestille gennem os. Men den tid det tager at undersøge rejsemulighederne og bestille rejsen, bruges bedre på interne opgaver. Det er klart, at såfremt en virksomhed, udelukkende har et behov for køb af indenrigsflybilletter, uden hotel og billeje - kan der være besparelser ved at bestille online. Men de færreste virksomheder har kun dette behov. 

Vi kan mere end Internettet

Stort set alle flybilletter kan bestilles på nettet. Men All-Travel kan mere end en rejsesøgemaskine, og internettet er ikke nødvendigvis den billigste rejseløsning, når der er tale om:

- forskellige flyselskaber ud og hjem
- flyrejser til flere destinationer
- hotel, billeje eller togbillet i.f.m. rejsen
- vi hjælper ved flystrejker og forsinkelser, der ødelægger den planlagte erhvervsrejse
- vi kender vore kunder - du får ikke en tilfældig person i et callcenter med telefonsluse

Tid er penge - All-Travel sparer din virksomhed for tid og penge, ved at bestille alle rejser på samme sted. Vi benytter flere uafhængige reservationssystemer samt luftfartselskabernes egne, plus systemer til bestilling af hotel, billeje og tog m.m.

haandHos All-Travel får du rådgivning med i prisen om

- hvilket rejseforlag er det bedste til prisen
- Seneste mødetid
- bagageregler
- visumregler
- forsikring
- regler for afbestilling
- viden om destinationer, luftfartselskaber og lufthavne