All-Travel er et rejsebureau med speciale i håndlavede rejser til private

Vi har ingen pakkeløsninger eller charterrejser, alt tilrettelægges efter den enkeltes behov, så rejsetider, komfort og priser passer til kundens ønsker.

Ved hjælp af flere forskellige bookingsystemer finder All-Travel frem til de flyforbindelser, der passer, og især de mere komplicerede rejser med flere flyskift er All-Travel's speciale.

Vore kunder nyder godt af, at detaljerne altid er på plads, når All-Travel står for planlægningen af rejsen. For uanset om man skal til Karup eller Kathmandu, er tryghed vigtigt. Hos All-Travel vil kunderne opleve en personlig service og vores fornemste opgave er at udfærdige den rejse, der er håndlavet og passer til jeres krav og ønsker og her er man aldrig ”nummer fire i køen”!

De fire destinationer nedenfor, er alle nogen Allan Jensen fra All-Travel har besøgt flere gange og jeg deler gerne ud af mine rejseerfaringer.usa rejser

USA - bliv opdagelsesrejsende i "Guds eget land"

Folk, der - ligesom Allan Elgaard Jensen fra All-Travel - har rejst mange gange i USA, har på deres egen krop oplevet, hvordan USA - dette kæmpestore og rigt facetterede land - sætter fodspor på sjælen.

Oplev det storslåede USA. All-Travel står parat til at bidrage med rejseforslag ud fra vores egne mange årige erfaringer fra rejser i USA. Vi tilbyder skræddersyede rejser til USA, hvor vi sætter os ind i jeres interesser, drømme, budgetter og tid til rådighed. Drømmer I fx om en rundrejse i USA, står vi parate til at hjælpe jer med planlægningen.

”Jeg tror, jeg har rejst i næsten samtlige stater, på kryds og tværs og med alle slags transportmidler. Og jeg bliver aldrig færdig med USA, aldrig træt af landet, der altid gemmer på nye oplevelser,” forklarer Allan Elgaard Jensen, der også i Danmark har tæt tilknytning til USA. I 10 år har han eksempelvis siddet i bestyrelsen for Dansk-Amerikansk Klub.

Fantastiske Thailandthailand rejser

Thailand er et unikt ferieland, der kan besøges af alle - uanset alder og interesse. 

Rejser til Thailand har alle ingredienserne til en uforglemmelig ferie: et varmt klima, pragtfulde strande med duvende palmer, frodig natur, kulturelle skatte, stolte traditioner, et spændende køkken og attraktiv shopping. Men vigtigst af alt, så bliver du taget imod med varme smil af den gæstfrie thailandske befolkning. 

All-Travel hjælper med al planlægning af jeres rejse til Thailand, så det eneste I skal gøre, er at fortælle om jeres ønsker til en drømmerejse i Thailand.

Namibia

Forestil dig et land, der samler alt det bedste fra Afrika: Spændende og storslået natur, behagelig temperatur det meste af året, et overflod af dyreliv
der kan få foto-entusiaster til at klappe i hænderne, søde og gæstfri mennesker, dejlig mad og skøn vin – så har du en beskrivelse af Namibia.

All-Travel tilbyder spændende og eksklusive rejser til Namibia.namibia rejser

I Namibia finder du en af verdens største ørkener og nationalparker, tropiske skove og savanner med en af Afrikas største koncentration af vilde dyr. Landets naturreservater er hjemsted for adskillige arter af eksotiske fugle.

”Min kone og jeg har lige været i Namibia, og vi er utrolig begejstrede. Landet har en meget alsidig og spændende natur og alt det dyreliv, man kan drømme om; Her er løver, leopard, los, elefanter, giraffer, kudu, oryx, springbuk, strudse og meget, meget mere. Samtidig er her en befolkning, der behandler hinanden og deres turister respektfuldt og venligt, uanset hudfarve. Det er et land, der værdsætter sine turister og gør sig stor umage for, at man skal føle sig velkommen.” fortæller Allan Elgaard Jensen, rejsekonsulent hos All-Travel.

All-Travel samarbejder med en lokal turoperatør i Namibia, der er vant til at servicere nordeuropæiske turister. Han har sørget for, at nogle af landets bedste hoteller og mest eksklusive lodges står til rådighed på turen, der omfatter alt fra fotosafari med lækker medbragt mad i nye, veludstyrede Jeeps til sejlture med mulighed for snorkling, dykning, og hvor man kommer tæt på delfiner, sæler – og måske pukkelhvaler.

Rejser til Island - god mad og fantastisk naturisland rejser

Vi danskere rejser gerne til fjerne, eksotisk himmelstrøg - men er det store smags- og naturoplevelser, man er på udkig efter, behøver vi såmænd ikke forlade Norden – Rejs til Island og oplev den fantastiske natur og gæstfrie befolkning.

Island er hjertegribende smukt og storslået med sine gletchere, geysere og varme kilder, vulkanske landskaber og klipper. Island har det hele, hvis man er til vild natur og fantastiske naturoplevelser.

Det nye nordiske køkken har for alvor fået fat i Reykjavik, hvor man bl.a. kan få fantastiske fiskeretter med friske fisk fra Nordatlanten.

All-Travel skræddersyer rejsen til jeres ønsker og behov. Vi sørger for alt - fra rideferie på smukke islandske heste til en Jeep-safari i den utæmmede natur. Sammen med All-Travel er du sikret en veltilrettelagt rejse til Island og en oplevelse for livet.

”Eller hvad med at tage på hval-safari, hvor du "skyder" hvaler med dit kamera? Jeg indrømmer, at jeg fuldstændig har tabt mit hjerte til Island. De store vandfald, den vilde natur, midnatssolen - det hele er bjergtagende smukt.” Udtaler Allan Elgaard Jensen, rejsekonsulent hos All-Travel.

Uanset om I er til kør-selv-ferie med "bed and breakfast", grupperejse eller en komfortabel rejse, hvor alt er sørget for, hjælper All-Travel med at tilrettelægge ferien, så også du taber dit hjerte til Island.


All-Travel er autoriseret IATA rejsebureau

Autorisation hos The International Air Transport Association (IATA) betyder, at vi på stedet er i stand til at reservere og udstede billetter på vegne af alle anerkendte luftfartsselskaber i verden og er sikret mod konkurser.

IATA er en international brancheorganisation bestående af 260 luftfartselskaber – der svarer til 83 procent af al registreret international lufttrafik. 

IATA er verdens største sammenslutning af flyselskaber og rejsebureauer, hvor vi garanterer for hinanden, udsteder billetter og sælger til de rigtige priser. 


Vore kunders mening betyder meget

Klik her og læs, hvad nogle af vores kunder mener om All-Travel

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular

Joomla formular bygger by JoomlaShine