Oplev en unik togtur gennem Canada´s Rocky Mountains 

 

For mere end 100 år siden blev der bygget en jernbane tværs gennem Canadas bjergrige og kuperede landskab for lette adgangen til det vestlige Canada. I dag kan turen opleves med Rocky Mountaineer som er en af verdens mest naturskønne togrejser.

All-travel er autoriseret agent, og kan udstede billetter til både togrejser og/færdiglavede ture med Rocky Mountaineer.

Fri udsigt

Med de store panoramavinduer, kan du se op gennem togets tag med frit udsyn til de mægtige bjergtoppe. Vognens underste etage har en spisevogn, også med vinduer, så du ikke går glip af landskabet. Derudover er et udendørs patio, hvorfra du kan indånde den friske bjergluft. 

Togrejsen fra Banff til Vancouver over Kamloops er af National Geographic kaldt for en af "The World's Greatest Trips". En togrejse med det luksuriøse Rocky Mountaineer-tog er den ultimative måde at opleve dette storslåede og svært fremkommelige terræn, hvor det betaler sig at have kikkerten ved hånden. Med lidt held kan man spotte blandt andet grizzlybjørne, sortbjørne og ørne.

Maden ombord er et kapitel for sig med menuer tilrettelagt af internationale stjernekokke, der tryller med lokale ingredienser. Toget kører kun om dagen, så man ikke går glip af noget i nattemørket. 

Udover ovennævnte rejse findes der 3 andre ture

Rejsen gennem skyerne

Denne rute fører dig gennem nogle af Canadas mest afsidesliggende og fantastiske udsigter. Rejs gennem naturskønne dale , Coastal Mountain Range og Fraser Canyon med sine spektakulære hvide vand og dramatiske landskab . Du vil følge ruten af Fraser River , hjemsted for British Columbia største laksefiskeri, passere Albreda Glacier og storslåede Pyramid Falls , og forhåbentlig se dyreliv på vejen. Højdepunktet i denne rute er majestætiske Mount Robson , det højeste bjerg i de canadiske Rockies .

Kystpassagen

Den nyeste rute i Rocky Mountaineer-familien forbinder Seattle i Washington med Vancouver og dernæst de canadiske Rocky Mountains. Den første del af sporet følger den smukke stillehavskyst og giver rig lejlighed til at indånde frisk havluft og måske få et glimt af spækhuggerne, der ofte boltrer sig ud for kysten.

Regnskov og guldfeber

Denne tredagestur går gennem et utroligt varieret landskab, fra de tempererede regnskove i British Columbia til det ørkenlignende landskab ved Fraser Canyon og prærien omkring Cariboo, hvor guldfeberen rasede i 1860’erne. Rejsen slutter i den billedskønne bjergby Jasper.


Videoer

Rocky Mountaineer GoldLeaf Service

Rocky Mountaineer Experience

Vancouver to Banff 37 minutter

Rocky Mountaineer Gold Leaf from Jasper to Vancouver 25 minutter

Rocky Mountaineer to Whistler Part 1

Rocky Mountaineer to Whistler Part 2

 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular

Joomla formular bygger by JoomlaShine