Oplev de ensomme ørkener, pulserende byer, dybe kløfter og høje bjerge på Wild West Guided Motorcycle Tour I. Stig op i sadlen på din foretrukne Harley, Honda eller BMW motorcykel og kør gennem den sydvestlige del af USA på dette 8-dages motorcykeleventyr: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Los Angeles og Las Vegas. Gå ikke glip af dit livs motorcykeltur med de over 1.600 km ren lyksalighed på motorcykel.

mc usa

 

Rejseplan

DAG 1 Ankomst til Los Angeles 0.0 mi / 0.0 km 

Tag minibussen til dit hotel i nærheden af Los Angeles lufthavnen. En repræsentant fra EagleRider er til stede i hotellets lobby for at udlevere oplysninger om den kommende tur. Oplev nattelivet i Hollywood eller Santa Monica eller få dig en god nats søvn.

DAG 2 Los Angeles, CA – Palm Springs, CA 190.0 mi / 304.0 km 

Efter morgenmaden kommer det spændende øjeblik: du bliver kørt til EagleRiders udlejningskontor i Los Angeles for at afhente din motorcykel. Efter en kort orientering kører vi sydpå langs den bugtende bjergvej ned til Lake Elsinore. Efter frokost kører vi gennem San Bernardino National Forest, hvor den varme luft giver fornemmelsen af at flyve og videre til Palm Springs, hvor vi tilbringer den første nat.

DAG 3 Palm Springs, CA – Laughlin, NV 232.0 mi / 371.2 km

I dag kører vi en lille rundtur gennem Joshua Tree National Park. Nyd de fantastiske farver og klippeformationer. Ved Twenty Nine Palms antager turen en legendarisk karakter, da vi fra byen Amboy nu kører på den historiske Route 66, som fører os hele vejen op til Laughlin. Vi krydser grænsen til Nevada og ankommer til Laughlin, hvor vi overnatter.

DAG 4 Laughlin, NV – Grand Canyon, AZ 245.0 mi / 392.0 km 

Vi fortsætter vores tur ad den legendariske Route 66 i Arizona, stopper for at se på vilde dyr i Oatman og kører videre til Kingman, også kaldt "The heart of Historic Route 66", da den ligger midt i det længste, resterende strækning af den gamle "Mother Road". Fra Kingman kører vi mod Seligman ad endnu en af de længste, tilbageblevne strækninger af Route 66, som derefter fortsætter nordpå gennem Hualapai Indian Reservation. Efter frokost i Seligman fortsætte vi vores tur mod storslåede Grand Canyon. Vær forberedt på en af de bedste udsigter, du nogensinde har set!

DAG 5 Grand Canyon, AZ – Monument Valley (Kayenta, AZ) 170.0 mi / 272.0 km

Vi tilbringer formiddagen i Grand Canyon for at nyde den fantastiske udsigt. Derefter kører vi nogle få kilometer langs den sydlige kant og forlader Grand Canyon National Park ved den østlige indgang. Nu går turen videre til den fantastiske Monument Valley. Vi befinder os nu i Navajo-indianernes land og der venter dig i dag en ægte Navajo-frokost. Du vil her opleve det klassiske, arketypiske Vilde Vesten-landskab med sandstensformationer og golde klipper, som stikker direkte op af den endeløse ørken af rødt sand. Når vi ankommer til Monument Valley vil du indse, hvor meget din opfattelse af det Vilde Vesten er formet af dette ene sted. Man kan naturligvis godt finde en lignende udsigt andre steder, men næppe så perfekt som her. Vi kører derefter til Kayenta, hvor vi overnatter. Overgiv dig selv til den indianske ånd i aften.

DAG 6 Monument Valley (Kayenta, AZ) – Bryce Canyon, UT 340.0 mi / 544.0 km

Fra Kayenta kører vi til den lille soveby, Mexican Hat, som i en kort periode var en guldgraverby, og hvis navn stammer fra en sandstensformation i nærheden, som ligner en mexicansk sombrero-hat. Vi kører videre til Valley of the Gods, hvor meget af filmen "Thelma og Louise" blev filmet, og krydser Colorado-floden, der hvor den løber ud i Lake Powell. Lake Powell har en omkreds på 3.154 km, hvilket er mere end hele Stillehavskysten samt de 96 sidefloder. Vi kører langs den sydlige spids af Capitol Reef National Park til Glen Canyon National Recreation Area og giver den gas op til Devil's Backbone gennem Escalante Wilderness på vej til Bryce Canyon, hvor vi overnatter.

DAG 7 Bryce Canyon, UT – Las Vegas, NV 250.0 mi / 400.0 km

I dag besøger vi fantastiske Bryce Canyon, før turen går videre til Zion National Park. Du vil se de smukkeste klippeformationer der findes i verden, inden du kommer på den mest udfordrende del af turen – hårnålesvingene i Zion! I Zion får man, i modsætning til Yosemite og Grand Canyon, en stærkere fornemmelse af naturen. Efter Zion er det kun en kort tur til Las Vegas, hvor vi afleverer vores motorcykler på EagleRider udlejningskontoret i nærheden af den berømte neon og spilleoase, Las Vegas Strip. Vær forberedt på at fortælle om dine oplevelser ved vores afskedsmiddag.

DAG 8 Las Vegas, NV Departure 0.0 mi / 0.0 km

Vi håber, at du har nydt dit EagleRider tur. Husk at fortælle os, hvis du gerne vil have lidt ekstra tid i Las Vegas eller beholde din EagleRider motorcykel en smule længere, så vi kan arrangere dette for dig.

 

Priser/datoer i 2016/2017

 

Afgange 

2016

14., 21. og 28. april
5. og 19. maj
2. og 23. juni
14. juli
4. og 11. august
1., 8., 15.
21, 22. og 29. september
6. og 27. oktober 
3. november

2017  

13., 20. og 27. april
4., 11. og 18. maj
1. og 22. juni
13. juli
3., 10. og 31. august
7., 14., 21. og 28. september
5., 12. og 26. oktober
2. november

Priser

2 Personer / 1 MC / 1 dobbeltværelse
2 Personer / 2 MC / 1 dobbeltværelse
1 Person /    1 MC / 1 enkeltværelse

$2,835 Per/Person
$3,542 Per/Person
$4,710 Per/Person

Tillæg MC kasko m/$ 1000 selvrisiko og $ 1000 selvrisiko tyveri: $24 pr. dag
Tillæg MC kasko m/$ 0 selvrisiko og $ 1000 selvrisiko tyveri: $33 pr. dag
Tillæg ansvarsforsikring $300.000 18,95 pr. dag
Tillæg ansvarsforsikring $1.000.000 24.95 pr. dag
Tillæg for Rejsesygeforsikring
Tillæg for flybillet

 all omregning

 

FAQ

Priserne inkluderer:

Professionel turguide
Leje af Harley-Davidson, Indian, Honda, Triumph eller BMW motorcykel efter ønske
Ubegrænset antal kilometer
Evt. envejsleje i.h.t. program
Velkomst- og afskedsmiddage
Morgenmad på dage med kørsel
Hjelm til chauffør og passager
Overnatninger i.h.t. program
Ledsagebil til bagage
Benzin og olie
Entrebilletter til nationalparker
Transfer mellem hotel og udlejningsstation 
Eaglerider kørejakke
Parkeringsudgifter ved overnatningshoteller
Læderindbundet turbog
Lokale skatter/afgifter

Prisen inkluderer ikke: 

Flybillet til/fra rundrejse
Måltider bortset fra ovennævnte
Drikkevarer
Forsikringer
Drikkepenge
Transfer lufthavn - hotel - lufthavn

Tillæg MC kasko m/$ 1000 selvrisiko og $ 1000 selvrisiko tyveri: $24 pr. dag
Tillæg MC kasko m/$ 0 selvrisiko og $ 1000 selvrisiko tyveri: $33 pr. dag
Tillæg ansvarsforsikring $300.000 18,95 pr. dag
Tillæg ansvarsforsikring $1.000.000 24.95 pr. dag
Tillæg for Rejsesygeforsikring
Tillæg for flybillet

Kan jeg bestille ekstra hotelovernatninger. 
Ja, All-Travel kan bestille ekstra overnatinger, og kan ofte få dem til en lavere pris, end hvad du kan finde online eller ved at kontakte hotellet direkte.

Sørger EagleRider for transport til og fra lufthavn og hotel på min tur? 
EagleRider tilbyder gratis transport mellem dit hotel og EagleRider udlejningskontorer i starten og slutningen af din tur, så længe du bruger vores anbefalede hotelpartnere. I mange lufthavne er det desværre kun tilladt for taxaer, samt hotel og biludlejningsfirmaer at tilbyde transport, så vi er ikke i stand til at tilbyde gratis transport til og fra visse lufthavne. Spørg din turspecialist, om transport til og fra lufthavnen er tilgængelige fra den luftnavn, hvor du ankommer.

Behøver jeg at bringe min egen hjelm? 
EagleRider inkluderer gratis leje af hjelm til både kører og passager ved alle udlejninger og ture. Disse hjelme er D.O.T. godkendte halv-hjelme. Mange kørere foretrækker at medbringe deres egen hjelm, som de er bekendt med hjemmefra. Der kan desuden købes halv-hjelme, 3/4-hjelme og full-face-hjelme på næsten alle EagleRider udlejningskontorer.

Kan jeg tjekke min e-mail under turen? 
Der er gratis wi-fi på værelset eller i lobbyen på de fleste hoteller, vi bruger vi på EagleRider guidede ture. På visse fjerntliggende steder er wi-fi ikke tilgængelig, men dette er sjældent. Hvis du har behov for at kunne gå på nettet, kan vi anbefale vores EagleRider tablet, som gør det muligt at foretaget gratis opkald til dit hjemland og indenfor Nordamerika, samt gratis brug af nettet under turen. Vores EagleRider tablet inderholder desuden underholdning, google maps og et fantastisk kamera. Spørg din turspecialist, hvordan du tilføjer en EagleRider tablet til din reservation.

Hvor mange kilometer kører vi hver dag? 
Den daglige gennemsnitlige kørselsdistance på en guidet tur er typisk mellem 320 til 400 km, men der kan være dage på omkring 480 km. Vi stopper dog ofte for at nyde udsigten eller seværdigheder samt sikre, at gruppen er godt udhvilet og bevæger sig i et behageligt tempo. Hvis du er interesseret i at køre i langt tid hver dag, kan vi anbefale en af vores individuelt tilpassede kør-selv-ture, hvor du sammen med en turspecialist kan planlægge en rute, der dækker så mange kilometer om dagen, som du har lyst til.

Er benzin og olie inkluderet på guidede ture? 
Ja, benzin og olie til din motorcykel er inkluderet på alle planlagte køredage. Hvis du vælger at køre en tur på en "hviledag" er udgifterne til benzin ikke dækket. Netop fordi benzin er inkluderet, får kunder, der reserverer hos EagleRider, virkelige værdi for pengene.

Hvordan kommer jeg til lufthavnen, når turen er færdig? 
EagleRider tilbyder gratis transport til og fra hotellerne på din start- og slutdestination på turen. I de fleste større byer er det kun tilladt for taxaer eller hotellers egne busser at tilbyde transport til og fra lufthavnen.

Får jeg den motorcykel, jeg vælger, hvis jeg reserverer tidligt nok? 
Det er yderst sjældent, at en gæst på en EagleRider tur ikke får deres foretrukne model af en motorcykel, men vi beder alligevel alle gæster om at angive et andetvalg. Dit andetvalg bør være et motorcykelmærke og model, som du er sikker på, du ville have ligeså let ved at køre på som dit førstevalg, og som stadig ville give dig en uforglemmelig oplevelse. EagleRider er klar over, hvor vigtigt valget af motorcykel er for vores kørere, og vi gør altid alt for at sikre, at du har din drømmemotorcykel på din drømmetur.

Hvor mange personer er der i en gruppe? 
Vores grupper er typisk på omkring 15 motorcykler, men de kan lejlighedsvis være på 16 eller 17 motorcykler, hvis det er en privat gruppe. Vores mål er altid at holde grupperne på mellem 8-15 motorcykler, så alle har mulighed for at lære hinanden at kende samt lære at køre sammen som en sammenhængende gruppe.

Hvordan er hotellerne på en guidet tur? 
Indkvarteringen er en meget vigtig del af EagleRider turoplevelsen, og vi bor derfor kun på hoteller, som opfylder EagleRiders høje standard. Vi vælger altid et hotel med den rette blanding af luksus, historie og underholdning og fokuserer på hoteller, der repræsenterer det område vi kører i. Du vil måske komme til at bo på et 4-stjernet hotel i Chicagos centrum den ene aften og sove på et historisk motel på Route 66 den næste aften. Eller du vil måske tilbringe en nat på et stort hotel i Las Vegas og derefter tilbringe den næste nat i en feriehytte uden for Yosemite National Park.

Hvor meget bagage kan jeg medbringe? 
Det er vigtigt for os, at hver kører har nok udstyr og tøj med til hele turen, og vi giver derfor hver rytter og passager mulighed for at medbringe én stor kuffert og ét stykke håndbagage. Damerne kan slappe helt af, for vi er meget fleksible med hensyn til denne politik. Du kan derfor sagtens shoppe undervejs og medbringe ekstra tøj til at gå i byen i om aftenen eller hænge ud ved poolen.

Hvilken type forsikring anbefales der? 
De fleste deltagere på en EagleRider tur vælger både tyveri og skadesforsikringen og den supplerende ansvarsforsikring, så de har helt fred i sindet, hvis ulykken er ude. Det er altid bedst at spørge din turspecialist om hvilken dækning, de anbefaler, når du bestiller din tur.

Hvad nu hvis mit fly er forsinket, og jeg ikke kan nå frem i tide? 
Du behøver ikke bekymre dig, om du måske kommer for sent til din tur eller gruppe på grund af et forsinket fly. Vores lokale team skal nok sørge for, at du kommer med på den tur du har bestilt - uanset hvad tid du ankommer. Din velkomstpakke på turen indeholder telefonnummeret til din turguide samt numre på vores udlejningskontorer. Hvis du ankommer sent, skal du blot ringe til os, og så skal vi nok sørge for, at du kommer til at møde din gruppen enten til velkomstfesten eller i hotellets lobby.

Stilles der krav om et vist niveau af erfaring for at kunne deltage i en guidet tur? 
Vi afviser aldrig nogen, fordi han eller hun ikke har nok erfaring. Men for din egen ro og sikkerheds skyld, anbefaler vi, at du har tilstrækkelig erfaring til, at du ikke bliver nervøs eller bange, hvis du skal køre gennem et sving på en motorcykel. Du skal være fortrolig med at køre på en turmotorcykel på motorvej og på landevej gennem bjergpas. Nogle kørere vælger at købe vores særlige udlejningspakke inden turen, så de kan ankomme et par dage før og blive vant til motorcyklen og se byen på samme tid.

Hvilken motorcykel er bedst, hvis jeg kører med en passager? 
De fleste passagerer foretrækker den komfort som tilbydes på en Electra Glide, Road King, Heritage Softail, Indian Vintage, Indian Chieftan, Honda Goldwing eller BMW RT, selv om det i sidste ende er et spørgsmål om personlig præference. Du kan se vores EagleRider video "Choosing the Right Motorcycle" (Sådan vælger du den rette motorcykel), hvis du har svært ved at vælge den perfekte motorcykel til din rejse.

Skal jeg betale et depositum for at foretage en reservation? 
Ja. Når du foretager reservationen, opkræves der et ikke-refunderbart depositum på 20%. Hvis du er nødt til at afbestille eller udskyde din tur, kan depositummet anvendes til en anden fremtidig tur eller udlejning med EagleRider.

Er der nok mulighed for at stopper og tage billeder på en guidet tur? 
Vores EagleRider turguider er eksperter i at aflæse gruppens behov og ønsker, og vil gøre deres bedste for at imødekomme alle ønsker om stop. Vores 20 års erfaring gør, at vi kender de bedste steder at stoppe for at tage billeder, seværdigheder, måltider og alt det andet du drømmer om at gøre på din EagleRider tur. Hvis du har en særlig anmodning, skal du huske at sige det til turguiden om morgenen før gruppen kører af sted, så han kan passe den ind i tidsplanen. Vi forsøger at skabe en meget afslappet atmosfære i gruppen, og alle kørere opfordres derfor også til at vove sig ud på egen hånd i et par timer i løbet af turen. Hvis du vil køre af sted alene, eller i en lille gruppe, en del af dagen, skal vi nok arrangere et mødested eller sørge for, at du har en detaljeret køreplan til hotellet den pågældende dag.

Varierer priserne alt efter motorcykelmodel? 
Prisen for turen dækker hver motorcykelmodel som EagleRider tilbyder undtagen vores trike-motorcykler eller specialbyggede motorcykler.

Behøver jeg tage regntøj med? 
Vi anbefaler at medbringe et sæt regntøj, men du kan også købe dette, når du ankommer til EagleRiders udlejningskontor.

Skal jeg have et motorcykelkørekort for at deltage i en guidet tur? 
Ja, der kræves et gyldig motorcykelkørekort fra dit hjemland for at deltage i en guidet tur eller leje en motorcykel. Du kan dog altid deltage i en guidet tur i en af vores cabriolet'er, hvis du ikke har et gyldig motorcykelkørekort. Spørg os om denne mulighed.

Jeg ejer selv en motorcykel. Kan jeg deltage i en guidet tur på min egen motorcykel? 
Ja, du må gerne medbringe din egen motorcykel. Spørg os om prisen for hver enkelt tur.

Skal jeg blive med gruppen hele tiden? 
Overhovedet ikke. Hos EagleRider ved vi godt, at alle køreres drømmerejse er forskellig. Nogle elsker at køre med gruppen, mens andre foretrækker at udforske på egen hånd. Hvis du vil køre af sted på egen hånd, eller i en lille gruppe, beder vi dig informere din turguide, så han kan hjælpe dig med at planlægge en rute og aftale et mødested til senere på dagen. Vi elsker at sende vores deltagere ud på egen hånd for at nyde landevejen, som det bedst passer dem.

Kan jeg bytte motorcykler med en anden person i min gruppe? 
Ja, I skal i dette tilfælde underskrive hinandens lejekontrakter. Hvis du kommer til at beskadige den anden persons motorcykel, er det dit ansvar at dække skaden.

Hvilken slags tøj skal jeg medbringe? 
Du turspecialist vil sende en meget detaljeret pakkeliste med nogle gode ideer til, hvordan du gør klar til din motorcykeltur. Du kan også besøge Facebook-siden for EagleRider motorcykler, og spørge andre kørere, hvad de pakkede, da de tog på den samme tur på samme tid af året.

Hvor gammel skal jeg være for at tage med på en tur? 
Du skal være mindst 21 år gammel for at leje en motorcykel fra EagleRider og deltage som kører på en tur. Der er ingen aldersbegrænsning for passagerer, så længe passageren kan sætte fødderne fladt på fodhvilerne.

Vil jeg modtage oplysninger om min tur inden jeg ankommer? 
Når du ankommer for at starte turen, vil du få udleveret en håndbog. Du vil også modtage en PDF-udgave af håndbogen via e-mail, så du kan smugkigge i den.

Skal jeg have et visum til USA? 
Homeland Security i USA kræver, at pas fra visse lande skal være gyldige i 6 måneder efter afrejsedagen fra hjemlandet. Dette gælder ikke for alle lande, men det er bedre at tjekke dette, inden du rejser.

Har jeg lov til at køre med i varevognen, hvis jeg bliver træt? 
Selvom vi vil strække os langt for at imødekomme alle dine behov, er det ikke desto mindre vigtigt, at du gør dig klart, at du er på en motorcykeltur. Varevognen er beregnet til bagage og vil kun i nødstilfælde transportere deltagere, som f.eks. får alvorlige helbredsproblemer, kommer ud for ulykker, eller hvis motorcykel går i stykker osv.

Behøver jeg bære hjelm? 
Vi beder alle kørere om at bære hjelm, når de kører med gruppen. Vi kører gennem flere stater, som ikke kræver brug af hjelm. Hvis du vælger at køre for dig selv uden gruppen, kan du selv vælge, om du vil have hjelm på i disse stater. Mens du kører sammen med gruppen, beder vi dig om at bære hjelm.

Hvordan bliver vejret? 
Hvis I alle har været flinke, vil vejret også arte sig, men der er ingen garanti. Dette er en faktor på vores ture, som vi ikke er i stand til at påvirke. Du kan generelt regne med, at der midt om sommeren er 90 % chance for, at vejret er tørt og varmt vejr på vores ture. Det vil altid være lidt køligt langs vestkysten, og du kan altid forvente en smule regn på Route 66. Så tag dit regntøj med og et udvalg af tøj, så du er klar til alt slags vejr.

Har alle motorcykler et vindskjold? 
De fleste EagleRider udlejningsmotorcykler fås med et vindskjold uden ekstra omkostninger. Visse mindre motorcykelmodeller inkluderer muligvis ikke et vindskjold, så sørg for at spørge din turspecialist.

 

 

 

 

Betingelser

GUIDED TOUR TERMS & CONDITIONS

RENTAL CONFIRMATION & CREDIT CARD DEPOSIT
With your signature on the Tour Confirmation & Credit Card Deposit Agreement Form you accept these Terms and Conditions as a binding contract between EagleRider and yourself, as the Guided Tour Participant. Please read them carefully. EagleRider cannot accept any tour participant without a duly signed Tour Confirmation & Credit Card Deposit Agreement Form on day of motorcycle pick-up.

RESERVATION AND DEPOSIT 
A $1,000 USD non-refundable booking deposit is required at the time of booking, with the remaining balance due 65 days prior to the arrival date for the tour. By signing the Credit Card Authorization form you give EagleRider permission to charge your card 65 days prior tour start. If, in case of payment by wire transfer or check, the total balance is not received 65 days before tour start, EagleRider reserves the right to cancel the Guided Tour reservation and charge a cancellation fee.

RELEASE AND WAIVER 
Every participant in an EagleRider Motorcycle Tour is required to accept and sign a Tour Agreement and Liability Release Waiver before the Guided Tour begins. EagleRider cannot accept a tour participant without these signed forms. Our agents can provide a copy of these forms upon request.

AGENTS AND REPRESENTATIVES 
EagleRider agents and travel industry business partners are representing us, and are not a party within this contract, nor are they personally responsible or liable for failure to provide any services as described in our literature pertaining to the contract.

MOTORCYCLE RENTAL / SECURITY DEPOSIT
Rental motorcycles are provided as part of the Guided Tour package. Please select one of the current motorcycle models available through EagleRider Motorcycle Rental. Your motorcycle model may vary to fit the type of riding on each Guided Tour. Please keep in mind that colors may vary.

All motorcycle models will have saddlebags for luggage and some may come equipped with luggage racks and passenger backrests as well. EagleRider reserves the right to substitute the motorcycle confirmed to tour participants if the reserved model becomes unavailable. Unfortunately, at times, unexpected and uncontrollable situations arise which may require the substitution of a motorcycle. This includes, but is not limited to, delay in manufacture fleet delivery, mechanical failure, collision damage and theft. Should EagleRider not be able to provide the confirmed motorcycle, a similar or better model will be provided to the client. This constitutes the maximum liability of EagleRider.
At the time of bike pick up, a Credit Card Authorization will be taken in the event that you incur a theft, damage to your motorcycle or traffic violations while on tour. There will be no actual charge to your credit card as the amount will be authorized only and will not show on your monthly credit card statement. Only in the case of damage, theft, or traffic violation will your deposit be charged to your card. Otherwise, the authorization automatically eliminates after 10 days. The amount of the Security Deposit depends on the Theft and Damage Waiver, if any, you choose. Choosing EVIP ZERO-Theft and Damage Waiver will incur a $100 security deposit, EVIP Theft and Damage Waiver will incur a $1,000 security deposit, VIP Theft and Damage Waiver will incur a $2,000 security deposit. Declining a Theft and Damage Waiver will incur a $3,000 security deposit.

BAGGAGE 
EagleRider assumes no responsibility for loss, damage, or delay in delivering baggage to tour participants. Baggage insurance is recommended.

CANCELLATION AND REFUNDS 
Cancellations received more than 60 days prior to departure will be subject to a $1,000 per booked Motorcycle cancellation fee. This Cancellation Fee may be applied to a future tour booking anytime within an eighteen (18) month period following the original Tour start date. Cancellations received less than 60 days prior to departure will be subject to the following forfeit of tour cost:
60 - 31 Day Cancellation Notice 60% of Total Booking Amount
30 or Less Day Cancellation Notice 100% of Total Booking Amount
No Show 100% of Total Booking Amount 
All Cancellation Fees will be charged to the credit card on file.

ADDITIONAL ACCOMMODATION 
EagleRider is pleased to offer tour participants the option of booking your pre-tour and post-tour additional hotel
accommodations directly through our Tours Department. All pre-tour and post-tour hotel bookings will be inclusive of hotel tax and daily breakfast. If you cancel additional nights within below mentioned cancellation terms the following fees will apply:
60 - 31 Day Cancellation Notice 60% of Total Booking Amount
30 or Less Day Cancellation Notice 100% of Total Booking Amount
No Show 100% of Total Booking Amount

TOUR CANCELLATION 
In the rare event of a tour cancellation, EagleRider will notify all tour participants immediately. EagleRider will either offer the tour as a Self-Drive Tour (bike rental & hotel package) or will offer to operate the tour if all booked customers agree to a supplement charge. If customers do not accept to pay the supplement, EagleRider will refund their payment in full, which will constitute the full settlement. EagleRider is not liable for any additional costs or losses incurred by the tour participant due to EagleRider’s cancellation of tour due to lack of participation. This includes, but is not limited to the cost of pre-paid airline tickets, hotel reservations or automobile rentals. Situations may arise which will make it necessary for us to cancel, advance or postpone a scheduled tour, change itineraries or make substitutions regarding hotels, cities, tour guides and other travel arrangements. In that event, we do not assume responsibility or liability for any resulting losses, expenses or inconvenience. Your full tour price will be refunded if the tour is cancelled prior to scheduled tour start date.
EagleRider recommends that you take out adequate travel, health and accident insurance, as well as trip cancellation insurance.

NON-OBSERVANCE OF TRAFFIC LAWS AND GROUP TRAVEL REGULATIONS 
If the tour participant does not comply with traffic laws or the requirements for group travel, EagleRider may cancel the contract and the rental motorcycle will be secured.

RENTAL REQUIREMENTS 
· 21 years of age or older
· Valid motorcycle operator’s license
· Minimum of one year of riding experience on heavyweight motorcycles
· Major credit card is required

RESPONSIBILITY
EagleRider is responsible for providing the services listed in the tour description. EagleRider carefully selects and inspects our tour service providers such as hotels and restaurants, however, we cannot held liable for any situations that arise while on their premises. EagleRider is responsible for conscientious travel preparations. EagleRider is not responsible or liable for any accidents and cannot be held liable in any way for any occurrence in connection with the operation or the client’s participation in connection with the tour, which might result in injury, death or other damage to the client, his property, or his family, heirs, or assigns. EagleRider is not responsible for any delays or changes in schedule or other or any other conditions that may arise while on tour.

TOUR GUIDES 
Your Tour Guides are there to assist you while on tour and will do their best to ensure that every participant gets the most out of your EagleRider tour experience. It is extremely important for all riders to listen carefully to the Tour Guide’s safety and travel instructions each morning to help ensure the best possible group riding conditions. Should you desire to travel independent of the group for any length of time, the Tour Guides can assist you in planning a suitable route, however they will not be responsible to assist with any breakdowns, flat tires, or any other roadside assistance need that arises as a result of you riding outside the main group.

ALTERATIONS TO TOUR SCHEDULE 
Tours operate on a seasonal basis and where seasonal variances and/or weather conditions cause changes in the tour routing and accommodations the itinerary will be adjusted accordingly, with alternate hotels, restaurants and roads being selected.

WEATHER CONDITIONS 
EagleRider strives to schedule its tours at a time of the year when the weather in the touring area is typically pleasant for motorcycling. Many tours pass through areas where weather conditions can change very rapidly. EagleRider cannot be held liable for unpleasant and unsuitable weather conditions, and no refunds shall be granted for such conditions.

BIKE EVENTS 
A surcharge may apply at certain locations for bookings during major bike events such as Sturgis, Daytona, Laughlin River Run etc.

COMPLAINTS and SUGGESTIONS 
Please bring any complaints or suggestions to your Tour Leader’s immediate attention. We sincerely value your feedback and rely on tour participants to help us shape the tour experience for future tours.

WAIVER COVERAGE 
All Theft and Damage Waivers and Supplemental Liability Insurance options are subject to the express terms and conditions of the rental contract and do not include coverage for injury, personal property, or damage as the result of negligence such as illegal use or use of rental while under the influence of drugs or alcohol. A Police Report is required for all damages or accidents. All damages to rented motorcycle without a police report will be considered to be at the fault of the Renter.

The following table specifies what is included in our tour price:

· Two (2) Professional Tour Leaders
· Support Vehicle for Luggage equipped with Spare Bike
· First Aid Kit, Drinking Water & Additional Tools
· Late Model Harley-Davidson, Honda, BMW, Indian, or Triumph motorcycle (on a request basis)
· 3 and 4-star Motorcycle friendly Hotel Accommodations
· Fuel and oil
· Unlimited Mileage
· EagleRider Custom Riding Jacket
· Welcome Dinner
· Farewell Celebration
· Daily Breakfast
· Leather-Bound Custom Road Book
· Helmets for driver and passenger
· Transportation service between EagleRider location and hotel (restrictions may apply)
· Tours photos uploaded to Facebook
· National Parks entrance fees
· Hotel Parking Fees
· Discounted Activities
· One-Way Fees (if applicable)
· Environmental Recovery Surcharge
· Local Sales taxes
· Preparation and Orientation

The following what is not included in our tour price:

· Optional Theft and Damage Waiver (recommended)
· Supplemental Liability Insurance
· Meals except where specified
· Tour Leader Gratuity
· Airfare
· Anything not listed in “What’s included”

TOUR RATES, RENTAL RATES AND MOTORCYCLE COSTS 
Fares quoted in this brochure are those in effect at time of printing. If cost factors, including but not limited To: hotels, meals, motorcycles, insurance, international currency fluctuations, etc. dictate the need for an increase in fare EagleRider may do so at any time prior to 60 days before departure. A fare increase has never happened, however, should this become the case the Client has the right to receive full refund if so desired.

INSURANCE 
EagleRider recommends that you take out adequate travel, health and accident insurance as well as Trip Cancellation Insurance. EagleRider currently offers the following Theft and Damage Waivers, as well as Supplemental Liability Insurance.

FREE TRANSFERS 
Transfer between the contracted arrival and departure hotels and the EagleRider locations is included on all Guided Tours. Restrictions may apply at various locations.

CUSTOM PICK-UP 
If you wish to pick-up your bike at a location other than scheduled by EagleRider a custom pick-up charge may be incurred

CUSTOM DROP-OFF 
If you wish to drop-off your bike at a location other than scheduled by EagleRider a custom drop-off charge may be incurred.

CHANGE / SWAP OF MOTORCYCLE 
If you change your assigned bike for reasons other than breakdown, malfunction or accident whilst on tour EagleRider will charge a fee of $250 per change.

CUSTOMER ORIENTATION 
Every client will receive a full orientation to the motorcycle. The client orientation will cover safe motorcycle operation, the clients’ maintenance responsibilities, as well as some local and state traffic laws.

STORAGE 
EagleRider will provide storage for client additional luggage at the pick-up location while on tour. EagleRider is not responsible for lost or stolen items.

FUEL AND OIL 
Fuel and oil costs are included on all Guided Tour riding days. However, EagleRider reserves the right to charge an additional fee if fuel costs significantly exceed the average price per gallon at time of printing.

MAINTENANCE RESPONSIBILITY
Motorcycle operators are responsible for checking engine oil levels at each refueling and reporting mechanical problems or concerns immediately. Instructions and procedures for maintenance expense reimbursement are provided at pick-up. Customers may be held responsible for mechanical damage due to negligence in motorcycle operation or failure to provide normal maintenance.

RESTRICTED AREAS 
Road Restriction: Rental motorcycles are not allowed on gravel roads, beaches, “logging” or other nonpublic roads.”Off-roading” is strictly forbidden.Entering into Mexico is only allowed if additional Mexican Insurance is purchased and client has EagleRider’s prior written authorization or is accompanied by an EagleRider Tour Guide. Violation of these restrictions voids all Theft & Damage Waivers, and client will be held liable for damages.

RESERVATIONS 
Reservations can be made by:
1. FAX: 
2. TEL: 
3. E-MAIL: 
4. INTERNET:

ALL RESERVATIONS ARE ON A REQUEST BASIS. BOOKINGS MUST BE CONFIRMED BY EAGLERIDER GUIDED TOUR DEPARTMENT.

PAYMENT BY CREDIT CARD or WIRE TRANSFER 
Payment of $1,000 Tour Deposit can be made by the following credit cards, VISA, Master Card, American Express, Discover or Diners Club. Balance payments can also be made by wire transfer. In this case the balance amount must be credited on the EagleRider account 65 days prior tour start.

PAYMENT BY CHECK
Balance payments by check must be made to EagleRider Motorcycle Rental and checks must be drawn on a U.S. bank and payable in U.S. dollars. EagleRider must receive check 65 days prior tour start. To insure proper account crediting, please include booking reference number and/or tour operator name.
Mail Checks To:

EagleRider
Attn.: Guided Tour Department 11860 South La Cienega Blvd. Hawthorne, California 90250-3461

PAYMENT BY WIRE TRANSFER 
ALL wire transfer fees are to be paid by customer.

Company Name: JC Bromac Corp. dba EagleRider
Bank Name: East West Bank
Bank Address: 135 N. Los Robles Ave., Suite 600, Pasadena, CA 91101
Telephone: 909-937-6056
Domestic Routing Number: 322070381
ACH Routing Number: 322070381
Account Number: 8089001328
SWIFT Code: EWBKUS66XXX


Motorcykler

På turen kan bestilles disse motorcykler

Der tages forbehold for at den ønskede motorcykel er ledig.

Reservation

Kontakt os på telefon:  98 12 53 53

eller 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular

Joomla formular bygger by JoomlaShine