viet4

Vietnam

Vietnam ligger i Sydøstasien ud mod Det Sydkinesiske Hav. Grænselandene er Kina, Laos og Cambodja. Vietnam er det 13. mest folkerige land i verden. Området der i dag er kendt som Vietnam har været beboet siden den ældste stenalder. 75 procent af landet består af bjerge og bakker, og det højeste bjerg er Fan Si Pan, som er 3145 meter højt.

Der bor ca. 93 millioner mennesker i Vietnam, og Hanoi er landet hovedstad. De fleste bor på landet, primært i floddeltaerne i nord og syd, men som i de fleste lande er der en stigende tilflytning til de større byer. Det officielle sprog er vietnamesisk, og møntfoden er Dong. Vietnam er den næststørste eksportør af ris efter Thailand. 95% af alle registrerede køretøjer i Vietnam er motorcykler og scootere.

Vietnams bjergrige terræn, udbredte skovområder der dækker en femtedel af landet, frugtbare deltaer, og en lang kystlinje giver perfekte livsbetingelser til et rigt dyreliv. 16% af verdens dyrearter findes i Vietnam bl. andet mere end 250 pattedyrarter, mere end 150 krybdyrarter samt mere end 750 fuglearter findes i Vietnam. Derudover 30 nationalparker.Ho Chi Minh-mausoleet i Hanoi er et interessant sted at besøge, hans krop er på udstilling for befolkning og turister. Men kun 9 måneder om året. 

Seværdigheder

Helt mod syd præges landskabet af det mægtige Mekong-delta, og landskabet er grønt og frodigt. 

Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. Det vietnamesiske navn for Mekong er "Cuu Long", hvilket betyder "De 9 drager". Navnet hentyder til deltaets hovedfloder, som deler sig i ni arme og hele området, der gennemskæres af utallige kanaler og små floder.

Mekong Deltaet regnes for at være et af Vietnams mest frugtbare områder og omtales som Vietnams spisekammer. De gunstige jordforhold gør det muligt at høste ris 2-3 gange årligt og de steder, hvor der ikke er rismarker, dyrkes der uanede mængder af tropiske frugter og grøntsager, som siden sælges på de flydende markeder.

Den største by i det sydlige Vietnam er Ho Chi Minh City, det tidligere Saigon. Byen er Vietnams mest moderne med højhuse, hoteller og kontorbygninger, men også med mange seværdigheder som den franske bydel, Genforeningsbygningen, templer, pagoder og markedspladser.

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Ligesom i Hanoi, har bybilledet ændret sig fra at være domineret af cykler til i dag at være domineret af scootere, motorcykler og knallerter. I byen findes der grønne parker, som kan være et befriende besøg, hvis du trænger til åndehul i den hektiske trafik.

Det centrale Vietnam domineres af den gamle kongeby Hue og Da Nang, og helt i nord er det hovedstaden Hanoi, der er et charmerende bekendtskab med grønne træer og parker, og med et utal af markeder. Øst for Hanoi ligger Halong-bugten med mere end 3.000 kalksten øer, grotter og huler.

Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien, med snævre gader, gadehandel, gamle huse i fransk kolonistil samt ikke mindst gadekøkkener. Ho Chi Minh-mausoleet i Hanoi er et interessant sted at besøge. Mausoleet er normalt lukket fra september til december, da de jordiske rester gør den årlige rejse til Rusland for at blive frisket op.

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. 

Klima

I de fleste måneder af året vil man opleve både solskin og regn.  Klimaet i det nordlige Vietnam er et fugtigt og subtropisk klima, mens Sydvietnam har et tropisk klima hele året rundt. Det centrale Vietnam befinder sig et sted midt  imellem.

Af og til kan man opleve at der er sne i de bjergrige egne langt nordpå, mens strandene i syd har 32 grader og solskin. 

Vietnam Højdepunkter

Dag 1: Ankomst Hanoi

Untitled6Vietnams hovedstad er beskrevet af næsten alle, som "en gammeldags by". Gammeldags i stil, det er en by med søer, parker, træer, villaer, palæer og et område kaldet gamle franske kvarter, hvor smuldre huse er stuvet sammen i smalle gyder, der stadig opkaldt efter de varer, der blev handlet der - Silk Street , Gold Street, selv Fried Fish Street!

Gammeldags i atmosfæren med fortovscafeer, fortov barberer, brede boulevarder og elegante koloniale franske palæer. Storhed og højtidelighed i Ho Chi Minh-monumentale Mausoleum, den inkongruent rustikke enkelhed det hus, hvor "Onkel Ho" udlevet sine sidste år, den knap skjult elendighed af Hoa Lo Prison, den "Hanoi Hilton", hvor så mange fanger Krigen blev fængslet, den religiøse stolthed, bygget det smukke tempel for Litteratur sammensatte - det hele er her i Hanoi, et mikrokosmos af den vietnamesiske kultur.

Efter ankomst i Noi Bai International Airport, vil tour guiden møde dig, sørge for transport til hotellet.

Måltid inkluderet: Ingen.

Dag 2: Hanoi sightseeing

Her til morgen besøges Ho Chi Minh komplekset. Med forbehold for åbningstider, kan det være muligt at slutte sig til den tavse kø af vietnamesiske og udlændinge. Graven er monumental, bygget af marmor, granit og ædle træsorter. Bag Mausoleet er Ho Chi Minh-hus. Den enkle hus, hvor Ho Chi Minh boede og arbejdede er lavet af træ og nød rolige omgivelser, med udsigt over en lotus dam. Ho Chi Untitled7Minh ejendele er udstillet og besøgende kan gå op ad trappen i hans hus for at se hans soveværelse. Tæt ved, vil du se en berømt pagode bygget i det 11. århundrede med navnet One Pillar Pagoda.

Fortsætter med at besøge Hanois berømte Hoa Lo Museum (tidligere fængsel berømt kendt som "Hanoi Hilton") og derefter besøge templet for litteratur grundlagt i 1070. Et glimrende eksempel på traditionel vietnamesisk arkitektur, som husede Vietnams første universitet, der blev etableret i 1076 for at uddanne sønner mandariner. Templet som er dedikeret til Confucius, består af 5 gårde, der fører til en pavillonen.

Om eftermiddagen nyder vi en gåtur ad de træ belagte gader i Hanoi, med fransk koloni arkitektur. Herunder det nyligt restaurerede Opera House, det storslåede Kommunale Teater, der blev bygget i 1911 og er en sand juvel. Oprindeligt opført, som en mindre udgave af den store Paris Opera House. Det var fra balkonen i denne vidunderligt gendannede franske koloni bygning, Viet Minh-run meddelte, at den havde overtaget byen den 16. august 1945. Vi kommer forbi Hoan Kiem søen, også kendt som Lake of the Restored Sword en route til en af byens spændende museer (hæren, historie eller Fine Arts, afhængigt af dine præferencer).

Derefter kan du udforske Hanois gamle kvarter med cykel, Vietnams mest traditionelle form for transport (i 20 minutter) og til fods til en vandretur (i ca. 1 time) af den gamle kvarter eller 36 Streets District. Dette tætbefolkede hjørne af byen var engang et centrum for handel, hvor varerne blev solgt under gadenavnet af en bestemt orden. Stadig et blomstrende samfund af sælgere i dag, vil du se gadenavnene såsom Sugar Street, Tin Street og Paper Street. Gamle huse og templer er spækket med butikker i dettee souvenir jagt paradis.

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost

Dag 3: Hanois omegn

Untitled9For de morgenduelige er der mulighed for at forlade hotellet meget tidligt, og besøge markedet for friske grøntsager Cho Rau Dau Cau, der har åbent dagligt fra 04-06. Det er her, landmændene bringer deres produkter til byen. Næstefter besøges det livlige og meget farverige blomstermarked (Cho Hoa).
Vi fortsætter ind til centrum af Hanoi til den berømte Hoan Kiem-sø, og tager en rask gåtur omkring søen, der er et populært sted for Tai Chi morgenøvelser. Gå en tur gennem gaderne i Hanoi gamle bydel og tag en pause med traditionel vietnamesisk kaffe, inden vi vender tilbage til hotellet for morgenmad.

Om formiddagen besøges Vietnams fineste museum der viser de fascinerende traditioner fra de mange etniske grupper. Efter at have besøgt museet, forlader vi Hanoi for en times kørsel langs rismarker til Duong Lam Village.

Ved ankomsten en kort gåtur til landsbyens fælleshus samt pagode.Derefter en times cykeltur, som tager os gennem landsbyen med mange fantastiske kulisser, såpsom den lille gyde af gamle hus til de grønne rismarker omkring landsbyen. Her er muligheden for at opleve skønheden i det enkle liv hos en vietnamesisk landmand.

Cykelturen bringer os til Mia Pagoda, hvor historien fortæller om en vietnamesisk dronning i det 17. århundrede, der ikke kun tilskyndede til fremstilling af sukker og sojasauce i landsbyen, men også opførte en buddhistisk pagode med 287 statuer.

Midt på eftermiddagen besøger vi et 300 år gammel traditionelt hus, hvor værten inviterer på en frokost, som en god introduktion til det vietnamesiske køkken.

Efter frokost tager vi tilbage til Hanoi, og resten af eftermiddagen og aftenen er til fri disposition.

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost.

Dag 4: Hanoi - Ha Long Bay

Untitled10Afrejse Hanoi til Ha Long for et to dages krydstogt på bugten Halong Bay, ofte kaldt Vietnams ottende vidunder. 3000 spektakulære kalksten, klipper, buer og bugter konkurrerer om pladsen i et område, der er uden tvivl det mest naturskønne i landet - et uforlignelig kystlandskab.

Vi går ombord i en traditionel kinesisk junke. der sejler gennem området, hvis navn kan oversættes som »Dragen ned i havet«. Vi stopper på en holm, og klatrer gennem en række betagende huler og grotter, hvor vi ser nogle af de mest imponerende drypstenshuler og drypstensformationer i verden.

Ved ankomsten til Ha Long by får vi igen ombord i en junke, hvor vi nyder en lækker frokost, med frisk fisk og skaldyr, mens vi sejler ud i bugten. På sejlturen nyder vi stilheden, bugtens skønhed mens du ser solen gå ned. Undervejs en pause til en svømmetur Titov stranden. Middag serveres ombord
Vi overnatter på båden.

Måltid inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 5: Ha Long Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An

Vi nyder morgenmaden om bord, hvorefter vi fortsætter sejladsen til yderste afkroge af Tu Long Bay, hvor vi udforsker de mange grotter og kanaler.

Om eftermiddagen rejser vi tilbage til Hanois Lufthavn for sen eftermiddags afgang til Da Nang.

Når man slentrer langs havnefronten i Hoi An, er det svært at forestille sig, at denne flodby engang var en vigtig havn og aktør på de sydøstasiatiske handelsmarkeder.

I dag er Hoi Ans gamle bydel af UNESCO optaget, som en World Heritage Site, og uden tvivl en af de mest attraktive destinationer i Vietnam. Denne usædvanligt velbevarede handelshavn, som var aktiv mellem det 15. og det 19. århundrede, afspejler århundreders påvirkninger fra både lokale og udenlandske beboere.

Farverige scenerier med traditionelle handelshuse malet i gul og lilla, og om natten skaber silkelanterner en regnbue af nuancer mod nattehimlen. Ikke alene tilbyder Hoi An en bred vifte af aktiviteter fra madlavningskurser til cykelture, den er også omgivet af naturlig skønhed; fra frodige grønne rismarker til hvide sandstrande. My Sons tempel ruiner ligger i nærheden. Templet kan føres tilbage til det 4. århundredes Champa kongerige. Ikke så underligt at besøgende vender tilbage Hoi An.

Resten af dagen til fri disposition.

Måltid inkluderet: Morgenmad.

Dag 6: Hoi An og omegn

Untitled11Fra morgenstunden en cykel- eller gåtur til hjertet af landdistrikterne for en særlig indsigt i hverdagen i det lokale landsbysamfund. Den lille bygd Cam Thanh, beliggende blandt tilsyneladende uendelige rismarker, gør det muligt at opleve på første hånd selve rygraden i Vietnams landdistrikts kultur.

Vi får et enestående indblik i det landlige liv, som landsbyboerne lever - og til gengæld vil glæde lokale befolkningen at se os på deres foretrukne transportmiddel - cyklen.

Afhængigt af sæsonen, vil der være mulighed for at se det tærskning og høst.

Frokost på Brothers café, som har til huse i en restaureret villa i fransk kolonistil der har en dejlig have, smukt beliggende langs flodbredden. Efter frokost Tager vi på en vandretur for at besøge den unikke handelsby Hoi An, uberørt af krig og indefrosset i en tidslomme.

Vi ser arkitektur der bringer minder om en svunden tid, med japansk, fransk, kinesisk og indisk influens, samt de smukt bevarede gamle huse. Ingen biler er tilladt i Hoi An, hvilket gør den fremragende til byvandring. Besøg den unikke japanske overdækkede bro samt et kinesisk fælleshus. Shop i de mange gallerier og nyd atmosfæren ved floden.

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost.

Dag 7: Hoa An og omegn - Undervisning i madlavning

Untitled12Efter morgenmaden besøges Hoi Ans centrale marked, stedet med det enorme udbud af fødevarer, og får et indblik i de forskellige ingredienser der almindeligvis anvendes i vietnamesisk madlavning - Hoi An stil.

Herefter vandrer vi gennem markedet og nogle af de omkringliggende gader, hvor du vil bemærke Hoi An lokale beboere nyder "gadekøkkenet", siddende ved små stole på fortovene. Vi ankommer til Market Restaurant & Cooking School, som ledes af fru Vy, en indfødt og som er tredjegenerations kok i familien. Ms Vy er også en berømt lokal forretningskvinde, der ejer flere restauranter i byen, samtidig med at hun er ekspert i Hoi Ans køkkentradition.

Hun harværet med i mange internationale publikationer, herunder New York Times, The Weekend Australian, Rejser & Fritid, og Lonely Planets World Food Vietnam guidebog. Ms. Vy eller hendes assistenter vil give en introduktion til maden i et Vietnamesisk gadekøkken, og herunder forklare nogle af de særlige forhold og traditioner, samt en madlavningsdemonstration, hvor et udvalg af gadens fødevarer tilberedes.

Eftermiddagen fri til at nyde faciliteterne på hotellet, eller til yderligere at udforske den historiske by.

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost.

Dag 8: Hoi An - Da Nang - Ho Chi Minh City

Efter morgenmad kører vi til Da Nang Lufthavn, for en times flyrejse til Ho Chi Minh City.

Untitled13Saigon er en af de mest stemningsfulde steder i Asien, og en af de mest usædvanlige byer i verden. Det er den by der har den mest vestlige atmosfære af Vietnams byer. Ho Chi Minh City (for at bruge det officielle navn) har en befolkning på 8 millioner, og en blomstrende fri markedsøkonomi. Det er en by med fantastiske kontraster; elegante nye internationale hoteller, eksklusive restauranter og trendy barer, side om side med vejsideboder, gadebørn og højrøstede cyklister. Golfbaner, bowlingbaner og indkøbscentre kappes om pladsen med frugt- og grøntsag markeder, pagoder og karaoke barer.

Overfyldt, støjende - og ofte facinerende kaos, der er Saigon. Og alligevel har byen elegante franske boulevarder og bygninger, katedralen, flodbredden, de stille stunder på en fortovscafé. En by, der er næsten ubeskrivelig og helt uforglemmeligt.

Ved ankomsten transfer til hotellet. Derefter besøges det tidligere præsidentpalads, som nu bevaret som museum, herunder de underjordiske kommunikations bunkers, hovedkvarter for Saigon regering under den Vietnam krigen. Videre til Historisk museum. Vi Besøger Notre Dame, en imponerende neo-romansk katedral i centrum af byen, Hotel d'Ville og Dong Khoi Street, tidligere centrum for haute couture i Saigon, da kendt som Rue Catinat. Fortsæt med vor guide til det nærliggende Central Market (Ben Thanh-markedet), hvor du vil se de farverige boder og stande i dette centrale område af lokal handel og handel.

Tidlig aften tager vi på en eventyrlig Vespa tur. Din Vespa fører, afhenter dig på hotellet, og første stop er en lokale Café for at nyde cocktail og snacks. Du oplever nattelivet i Saigon som de lokale gør, fra bagsædet af en veteran Vespa scooter. Turen starter med en tur til en del af China Town og derefter gennem travle gader og stræder, for at se nattelivet, lokalbefolkningen og nyde steder som udlændinge ikke normalt ser. Undervejs passerer vi Down Town på vej til Banh Xeo, for at slutte på en livlig bar hvor du kan nyde drinks og levende musik.

Måltid inkluderet: Morgenmad, Middag

Dag 9: Mekong Delta (Cai Be)

Untitled14Vi rejser syd for Ho Chi Minh City ca. 2,5 timer til Mekong flodbyen Cai Be, og går ombord på en motoriseret sampan, for en introduktion til livet på floden. Cai Be er kendt for sit store flydende marked, hvor klaser med fødevarer og råvarer hænger fra bambusstænger over bådene. Herfra fortsætter turen via en labyrint af bifloder og frugtplantager. Pramme besejler ruten, overlæsset med ris skaller, der anvendes som brændstof til regionens mange murstensovne.

Det er tid til at tage en tur langs smalle kanaler, for en afslappet sejltur tilbage til molen. Vi får frokost hos en lokal landmand.

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost.

Dag 10: Saigon sightseeing

Her til morgen, besøger vi Cu Chi, og det store underjordiske netværk af tunneller først bygget som et forsvar mod den franske, og senere udvidet under den amerikanske krig.

Det var herfra, at nordvietnamesiserne førte deres guerillakrig, og man forundres stadig over deres opfindsomhed og modstandskraft. Se hemmelige lemme, underjordiske køkkener, beboelsesområder og mødelokaler. De mere eventyrlystne kan udforske de dybereliggende niveauer med tunneler.

For de, der foretrækker at forblive over jorden, er der rig mulighed for at se de udgravede områder ovenfra. Din guide vil rådgive om længde og sværhedsgrad for hver tunnel - nogle er nemt tilgængelige Untitled15trapper. Vi anbefaler gode travesko og solbeskyttelse for denne tour og der er risiko for at blive lidt beskidt.

Denne eftermiddag og aften til fri disposition til at udforske byen på egen hånd eller shoppe.
Måltid inkluderet: Morgenmad

Dag 11: Saigon - Afrejse

Fri indtil transfer til Tan Son Nhat lufthavnen for afrejse.

Priser 

5 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 11 dage/10 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 11 dage/10 nætter enkeltværelse

USD 2.326

USD 3.238

USD 2.211

USD 3.068

4 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 11 dage/10 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 11 dage/10 nætter enkeltværelse

USD 1.968

USD 2.593

USD 1.899

USD 2.470

Beløbet i USD omregnes efter dagskurs

Prisen inkluderer:
- Alle landtransport i henhold til turbeskrivelsen
- Overnatning i 4 eller 5 stjernede hoteller - dog skib i Ha Long Bay
- Alle måltider som anført i beskrivelsen
- Engelsktalende lokale guider 
- Vietnamesiske skatter og afgifter
- Indenrigsfly 

Prisen inkluderer ikke:
- Internationale flybilletter - All-Travel arrangerer dette, f.eks. med Singapore Airlines
- Vietnam visum& ekspeditionsgebyr (USD25 & USD20 netto per person henholdsvis & 1 pas-størrelse farvefoto)
- Måltider ovenfor som ikke er omtalt i beskrivelsen
- Drinkkevarer
- Rejseforsikring
- Drikkepenge til guider, chauffører og restaurant personale

Kontakt os på telefon:  98 12 53 53

eller 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular


Joomla formular bygger by JoomlaShine
 

Hanoi, Ha Long Bay Da Nang

Dag 1: Ankomst Hanoi

Untitled7Vietnams hovedstad er beskrevet af næsten alle, som "en gammeldags by". Gammeldags i stil, det er en by med søer, parker, træer, villaer, palæer og et område kaldet gamle franske kvarter, hvor smuldre huse er stuvet sammen i smalle gyder, der stadig opkaldt efter de varer, der blev handlet der - Silk Street , Gold Street, selv Fried Fish Street!

Gammeldags i atmosfæren med fortovscafeer, fortov barberer, brede boulevarder og elegante koloniale franske palæer. Storhed og højtidelighed i Ho Chi Minh-monumentale Mausoleum, den inkongruent rustikke enkelhed det hus, hvor "Onkel Ho" udlevet sine sidste år, den knap skjult elendighed af Hoa Lo Prison, den "Hanoi Hilton", hvor så mange fanger Krigen blev fængslet, den religiøse stolthed, bygget det smukke tempel for Litteratur sammensatte - det hele er her i Hanoi, et mikrokosmos af den vietnamesiske kultur.

Efter ankomst i Noi Bai International Airport, vil tour guiden møde dig, sørge for transport til hotellet.

Måltid inkluderet: Ingen.

Dag 2: Hanoi sightseeing

Her til morgen besøges Ho Chi Minh komplekset. Med forbehold for åbningstider, kan det være muligt at slutte sig til den tavse kø af vietnamesiske og udlændinge. Graven er monumental, bygget af Untitled8marmor, granit og ædle træsorter. Bag Mausoleet er Ho Chi Minh-hus. Den enkle hus, hvor Ho Chi Minh boede og arbejdede er lavet af træ og nød rolige omgivelser, med udsigt over en lotus dam. Ho Chi Minh ejendele er udstillet og besøgende kan gå op ad trappen i hans hus for at se hans soveværelse. Tæt ved, vil du se en berømt pagode bygget i det 11. århundrede med navnet One Pillar Pagoda.

Fortsætter med at besøge Hanois berømte Hoa Lo Museum (tidligere fængsel berømt kendt som "Hanoi Hilton") og derefter besøge templet for litteratur grundlagt i 1070. Et glimrende eksempel på traditionel vietnamesisk arkitektur, som husede Vietnams første universitet, der blev etableret i 1076 for at uddanne sønner mandariner. Templet som er dedikeret til Confucius, består af 5 gårde, der fører til en pavillonen.

Om eftermiddagen nyder vi en gåtur ad de træ belagte gader i Hanoi, med fransk koloni arkitektur. Herunder det nyligt restaurerede Opera House, det storslåede Kommunale Teater, der blev bygget i 1911 og er en sand juvel. Oprindeligt opført, som en mindre udgave af den store Paris Opera House. Det var fra balkonen i denne vidunderligt gendannede franske koloni bygning, Viet Minh-run meddelte, at den havde overtaget byen den 16. august 1945. Vi kommer forbi Hoan Kiem søen, også kendt som Lake of the Restored Sword en route til en af byens spændende museer (hæren, historie eller Fine Arts, afhængigt af dine præferencer).

Derefter kan du udforske Hanois gamle kvarter med cykel, Vietnams mest traditionelle form for transport (i 20 minutter) og til fods til en vandretur (i ca. 1 time) af den gamle kvarter eller 36 Streets District. Dette tætbefolkede hjørne af byen var engang et centrum for handel, hvor varerne blev solgt under gadenavnet af en bestemt orden. Stadig et blomstrende samfund af sælgere i dag, vil du se gadenavnene såsom Sugar Street, Tin Street og Paper Street. Gamle huse og templer er spækket med butikker i dettee souvenir jagt paradis.

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost

Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay

Afrejse Hanoi til Ha Long for et to dages krydstogt på bugten Halong Bay, ofte kaldt Vietnams ottende vidunder. 3000 spektakulære kalksten, klipper, buer og bugter konkurrerer om pladsen i et område, Untitled10der er uden tvivl det mest naturskønne i landet - et uforlignelig kystlandskab.

Vi går ombord i en traditionel kinesisk junke. der sejler gennem området, hvis navn kan oversættes som »Dragen ned i havet«. Vi stopper på en holm, og klatrer gennem en række betagende huler og grotter, hvor vi ser nogle af de mest imponerende drypstenshuler og drypstensformationer i verden.

Ved ankomsten til Ha Long by får vi igen ombord i en junke, hvor vi nyder en lækker frokost, med frisk fisk og skaldyr, mens vi sejler ud i bugten. På sejlturen nyder vi stilheden, bugtens skønhed mens du ser solen gå ned. Undervejs en pause til en svømmetur Titov stranden. Middag serveres ombord
Vi overnatter på båden.

Måltid inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi - Da Nang - Hoi An

Vi nyder morgenmaden om bord, hvorefter vi fortsætter sejladsen til yderste afkroge af Tu Long Bay, hvor vi udforsker de mange grotter og kanaler.

Om eftermiddagen rejser vi tilbage til Hanois Lufthavn for sen eftermiddags afgang til Da Nang. Når man slentrer langs havnefronten i Hoi An, er det svært at forestille sig, at denne flodby engang var en Untitled16vigtig havn og aktør på de sydøstasiatiske handelsmarkeder.

Vi nyder morgenmaden om bord, hvorefter vi fortsætter sejladsen til yderste afkroge af Tu Long Bay, hvor vi udforsker de mange grotter og kanaler. Når man slentrer langs havnefronten i Hoi An, er det svært at forestille sig, at denne flodby engang var en vigtig havn og aktør på de sydøstasiatiske handelsmarkeder.

Resten af dagen til fri disposition.

Måltid inkluderet: Morgenmad.

Dag 5: En halv dags sightseeing i Hoi An

I dag er Hoi Ans gamle bydel af UNESCO optaget, som en World Heritage Site, og uden tvivl en af de mest attraktive destinationer i Vietnam. Denne usædvanligt velbevarede handelshavn, som var aktiv mellem det 15. og det 19. århundrede, afspejler århundreders påvirkninger fra både lokale og udenlandske beboere.

Farverige scenerier med traditionelle handelshuse malet i gul og lilla, og om natten skaber silkelanterner en regnbue af nuancer mod nattehimlen. Ikke alene tilbyder Hoi An en bred vifte af aktiviteter fra madlavningskurser til cykelture, den er også omgivet af naturlig skønhed; fra frodige grønne rismarker til hvide sandstrande. My Sons tempel ruiner ligger i nærheden. Templet kan føres tilbage til det 4. århundredes Champa kongerige. Ikke så underligt at besøgende vender tilbage Hoi An.

Resten af dagen til fri disposition.

Måltid inkluderet: Morgenmad

Dag 6: Hoi An - Cua Dai Beach

Hele dagen til fri disposition til at udforske den historiske by på egen hånd.

Måltid inkluderet: Morgenmad

Dag 7: Hoi An - Da Nang - Afrejse

Efter morgenmaden køre til Da Nang Lufthavn for afrejse flyvning.

Måltid inkluderet: Morgenmad.

Priser 

5 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter enkeltværelse

USD 1.375

USD 1.885

USD 1.317

USD 1.799

4 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter enkeltværelse

USD 1.195

USD 1.618

USD 1.134

USD 1.513

Beløbet i USD omregnes efter dagskurs

Prisen inkluderer:
- Alle landtransport i henhold til turbeskrivelsen
- Overnatning i 4 eller 5 stjernede hoteller - dog skib i Ha Long Bay
- Alle måltider som anført i beskrivelsen
- Engelsktalende lokale guider 
- Vietnamesiske skatter og afgifter
- Indenrigsfly 

Prisen inkluderer ikke:
- Internationale flybilletter - All-Travel arrangerer dette, f.eks. med Singapore Airlines
- Vietnam visum& ekspeditionsgebyr (USD25 & USD20 netto per person henholdsvis & 1 pas-størrelse farvefoto)
- Måltider ovenfor som ikke er omtalt i beskrivelsen
- Drinkkevarer
- Rejseforsikring
- Drikkepenge til guider, chauffører og restaurant personale

Kontakt os på telefon:  98 12 53 53

eller 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular


Joomla formular bygger by JoomlaShine
 

 

Sydlige Vietnam, Mekong delta og Mui Ne Beach

Untitled1Dag 1: Ankomst i Ho Chi Minh City

Saigon er en af de mest stemningsfulde steder i Asien, og en af de mest usædvanlige byer i verden. Det er den by der har den mest vestlige atmosfære af Vietnams byer. Ho Chi Minh City (for at bruge det officielle navn) har en befolkning på 8 millioner, og en blomstrende fri markedsøkonomi. Det er en by med fantastiske kontraster; elegante nye internationale hoteller, eksklusive restauranter og trendy barer, side om side med vejsideboder, gadebørn og højrøstede cyklister. Golfbaner, bowlingbaner og indkøbscentre kappes om pladsen med frugt- og grøntsag markeder, pagoder og karaoke barer.

Overfyldt, støjende - og ofte fascinerende kaos, der er Saigon. Og alligevel har byen elegante franske boulevarder og bygninger, katedralen, flodbredden, de stille stunder på en fortovscafé. En by, der er næsten ubeskrivelig og helt uforglemmeligt.

Ved ankomsten transfer til hotellet og resten af dagen til fri disposition.

Dag 2: Ho Chi Minh City sightseeing

Untitled2Her til morgen, besøger vi Cu Chi, og det store underjordiske netværk af tunneller først bygget som et forsvar mod den franske, og senere udvidet under den amerikanske krig.

Det var herfra, at nordvietnamesierne førte deres guerillakrig, og man forundres stadig over deres opfindsomhed og modstandskraft. Se hemmelige lemme, underjordiske køkkener, beboelsesområder og mødelokaler. De mere eventyrlystne kan udforske de dybereliggende niveauer med tunneler.

For de, der foretrækker at forblive over jorden, er der rig mulighed for at se de udgravede områder ovenfra. Din guide vil rådgive om længde og sværhedsgrad for hver tunnel - nogle er nemt tilgængelige. Vi anbefaler gode travesko og solbeskyttelse for denne tour og der er risiko for at blive lidt beskidt.

Om eftermiddagen besøger vi det tidligere præsidentpalads, der sikrede sin plads i historien, den 30. april 1975, da de første nordvietnamesiske kampvogne kørte forbi, og varslede slutningen af Vietnamkrigen. Nu er paladset et museum, komplet med møderum, krigsværelser og i kælderen et kommunikationscenter.

Kort gåtur til domkirken Notre Dame hvis historie går tilbage til slutningen af det 19. århundrede og er en populær kulisse for bryllupsfotografier. Overfor katedralen ligger byens posthus fra den franske kolonitid, Hotel de Ville de Saigon, officielt Ho Chi Minh City Hall, og Museet for Vietnamesisk Historie der indeholder en fremragende genstande fra bronzealderen til Nguyen dynastiet.

Som et alternativ til Museum of Vietnamesisk Historie, kan du overvej et besøg på Fine Arts Museum, med sin imponerende samling af antikke og moderne kunst og skulpturer, eller Krigsmuseet, hvilket primært dedikeret til Vietnamkrigen, men omfatter også udstillinger, der går tilbage til det franske koloni periode, og den første Indokina krig.

Det sidste stop i dag er den uforglemmelige Jade Emperor Pagoda. Med den skarpe lugt af røgelse hængende tungt i luften, og en indvendig fyldt med udsmykkede udskæringer og voldsomme udseende statuer, et taoistisk tempel som er et af de mest stemningsfyldte bedesteder i byen.

Transfer tilbage til hotellet.

Resten af dagen er til fri disposition, eller du kan vælge en valgfri tur nedenfor:
Valgfri tur: Tidlig aften tager vi på en eventyrlig Vespa tur. Din Vespa fører, afhenter dig på hotellet, og første stop er en lokale Café for at nyde cocktail og snacks. Du oplever nattelivet i Saigon som de lokale gør, fra bagsædet af en veteran Vespa scooter. Turen starter med en tur til en del af China Town og derefter gennem travle gader og stræder, for at se nattelivet, lokalbefolkningen og nyde steder som udlændinge ikke normalt ser. Undervejs passerer vi Down Town på vej til Banh Xeo, for at slutte på en livlig bar hvor du kan nyde drinks og levende musik.
inkluderer:
- Al transport på en antik Vespa med fører
- Engelsktalende guide
- Middag på gade køkken, og drikkevarer på en café

Måltid inkluderet: Morgenmad, frokost

Dag 3: Ho Chi Minh City - Phan Thiet - Mui Ne Beach

Untitled4Tidlig morgen forlader vi Ho Chi Minh City for at køre til Mui Ne Beach i Phan Thiet City (180 km)

En af Vietnams fremtrædende badebyer, Mui Ne tilbyder sandstrande med palmer og spektakulære sandklitter. Med en konstant brise er Mui Ne er et populært sted for kitesurfing og andre vandsport aktiviteter. Mui Nes skulpturelle klitter er en attraktion i sig selv, med sine sahara lignende formationer. Det smukke landskab i fe Spring (Suoi Tien) er kun en vandretur væk.

Nærliggende Phan Thiet tilbyder en attraktiv strand, med travle fiskerestauranter langs havnefronten, der stammer fra det 9. århundrede, Po Shanu består af tre kunstfærdigt udskårne tårne oprindeligt bedesteder for de overvejende hinduistiske Cham mennesker, der engang befolkede regionen.

Resten af dagen til fri disposition

Måltid inkluderet: Morgenmad

Dag 4: Mui Ne Beach

Untitled5Hele dagen til fri disposition.

Dag 5 og Dag 6: Mui Ne Beach

2 hele dage til at slappe af på stranden.

Måltid inkluderet: Morgenmad

Dag 7: Phan Thiet til Ho Chi Minh City - Afrejse

Afrejse fra Ho Chi Minh City, Tan Son Nhat Lufthavn.

Måltid inkluderet: Morgenmad

Priser 

5 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter enkeltværelse

USD 951

USD 1.565

USD 825

USD 1.317

4 STJERNEDE HOTELLER

25/01-31/3 2016

01/4-30/9 2016

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter delt dobbeltværelse 

Landarrangement i Vietnam 7 dage/6 nætter enkeltværelse

USD 650

USD 626

USD 973

USD 1.513

 

Beløbet i USD omregnes efter dagskurs

Prisen inkluderer:
- Alle landtransport i henhold til turbeskrivelsen
- Overnatning i 4 eller 5 stjernede hoteller - dog skib i Ha Long Bay
- Alle måltider som anført i beskrivelsen
- Engelsktalende lokale guider 
- Vietnamesiske skatter og afgifter
- Indenrigsfly 

Prisen inkluderer ikke:
- Internationale flybilletter - All-Travel arrangerer dette, f.eks. med Singapore Airlines
- Vietnam visum& ekspeditionsgebyr (USD25 & USD20 netto per person henholdsvis & 1 pas-størrelse farvefoto)
- Måltider ovenfor som ikke er omtalt i beskrivelsen
- Drinkkevarer
- Rejseforsikring
- Drikkepenge til guider, chauffører og restaurant personale

Kontakt os på telefon:  98 12 53 53

eller 

Ønsker du at blive kontaktet - udfyld venligst nedenstående formular


Joomla formular bygger by JoomlaShine