jeep 72766 1280

Jeep har i over 60 år været synonym med off-roadere

Jeeps historie begynder i 1940, hvor den amerikanske hær havde et behov for et køretøj til let transport og rekognoscering. Willys erkendte at der efter krigen var et marked for civile off roadere, og de første civile udgaver kom på gaden i 1945.

Jeep produceres i dag i USA, Argentina, Indonesien, Kina, Malaysia, Thailand, Venezuela, Egypten og Østrig.

Ordet "Jeep" bruges af mange om enhver type firehjulstrækker, hvilket understreger betydningen, Jeep har haft op gennem historien.

All-Offroad har stor erfaring i at opspore de bedste OEM dele til Jeep
Jeg har mere end 15 års erfaring med at hjælpe andre ejere, med at skaffe større dele til 4 hjulstrækker som

  • Karosseridele
  • Motor
  • Gearkasse
  • Sæder

Hvis dit behov er prisbillige sliddele, som alle kan finde på Internettet, er det ikke mig du skal kontakte. All-offroad er for de, som ønsker at anskaffe større dele, som de ikke har fundet andre steder. Her kan jeg ofte hjælpe - jeg sælger ikke på prisen, men på viden om, hvor delene anskaffes med en kvalitet jeg kan stå inde for.

At forsøge selv at finde de helt rigtige 4 × 4 dele, kan være besværlig og tidskrævende. I sådanne tilfælde kan All-Offroad med fordel kontaktes.Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe. Benyt All-Offroad, hvis du ikke kan finde en større del til din firhjulstrækker, men ikke hvis du selv er i stand hertil.

Ring - eller endnu bedre benyt vor formular her.