chris baileyAll-Offroad dele til Toyota Landcruiser

Toyota Land Cruiser FJ40 opstod som Toyotas svar på Willys Jeep, men snart opbygget sit eget ry som en robust terrængående køretøj.

Alle FJ40s kom med soft-top, dog var der en aftagelig hardtop tilgængelig. Den var designet med let aftagelige døre og fold-down forrude. Søstermodeller til FJ40 var FJ45 og FJ55. FJ45 var en kort eller lang pickup. Hvorimod FJ55 var en firedørs version af FJ40.

Den rigtige model Land Cruiser er en stor klassiker, det er for mig J40-serien, der blev bygget fra 1960 til 1984.

All-Offroad har stor erfaring i at opspore de bedste OEM dele til Toyota Landcruiser
Jeg har mere end 15 års erfaring med at hjælpe andre ejere, med at skaffe større dele til 4 hjulstrækker som

Karosseridele
Motor
Gearkasse
Sæder
Hvis dit behov er prisbillige sliddele, som alle kan finde på Internettet, er det ikke mig du skal kontakte. All-offroad er for de, som ønsker at anskaffe større dele, som de ikke har fundet andre steder. Her kan jeg ofte hjælpe - jeg sælger ikke på prisen, men på viden om, hvor delene anskaffes med en kvalitet jeg kan stå inde for.

At forsøge selv at finde de helt rigtige 4 × 4 dele, kan være besværlig og tidskrævende. I sådanne tilfælde kan All-Offroad med fordel kontaktes.Vi kan i de fleste tilfælde hjælpe. Benyt All-Offroad, hvis du ikke kan finde en større del til din firhjulstrækker, men ikke hvis du selv er i stand hertil.

Ring - eller endnu bedre benyt vor formular her.