Private rejser

mere end 30 års erfaring

Få hjælp til at planlægge din næste ferie

Vores koncept er ganske enkelt; konkurrencedygtige priser og effektive rejser, med en kundeservice, som andre rejsebureauer helt har glemt. Her er der ingen telefonsluse, ingen stor udskiftning af personale eller mangel på at tage ansvar for den enkelte. 

Uanset hvor du vil hen, starter vores samarbejde med en god dialog. Så tag kontakt til mig, og fortæl mig hvad dine rejsedrømme er – så finder vi sammen det helt rigtige eventyr til dig.

udvalgte favoritter

All-Travel har planlagt ture til USA, Thailand, Namibia, Island og Italien og mange andre destinationer - så hold dig ikke tilbage med dine ønsker, men kontakt os, og få et tilbud!

Rejser til USA

Togrejser i canada med rocky mountaineer

rejser til island

Kør-selv-ferie til vingaard i toscana

undgå at brænde fingrene

Man kommer længst med godt håndværk

Det gælder for rejser som med andre gør-det-selv projekter – de ender ofte galt. Umiddelbart lyder det nemt og billigt selv at google og finde billige flyafgang, ledige hotelværelser eller fornuftige lejebiler. Desværre brænder rigtig mange fingrene på såkaldt gode tilbud og risikerer en dårlig rejseoplevelse, som i sidste ende bliver dyrere end beregnet. Derfor er der flere grunde til, at man skal vælge et rejsebureau, når man vil ud og opleve verden.

Vi har ingen pakkeløsninger eller charterrejser. Alt tilrettelægges efter den enkeltes behov, så rejsetider, komfort og priser passer til kundens ønsker.

  • Få hjælp til at skære igennem de "billige tilbud" der kan ende med at koste dig dyrt
  • Nyd godt af vores mange års erfaring med planlægning af rejser - en kritisk del af det store eventyr
  • Lad All-travel klare de forhindringer og problemer der kan opstå undervejs på rejsen - vi leverer altid personlig service
  • Vi hjælper både private og forretningsrejsende godt ude og hjem igen
  • Hos All-travel har vi adgang til priser, ruter og tilbud, som du som almindelig forbruger, ikke har adgang til
  • Vi leverer "Great value every time you fly!"
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.