REJSEBUREAU SOM TIDLIGERE

moderne metoder - service som i gamle dage

Et rejsebureau som i tidligere tider

Vores koncept er ganske enkelt; konkurrencedygtige priser og effektive rejser, med en kundeservice, som andre rejsebureauer helt har glemt. Her er der ingen telefonsluse, ingen stor udskiftning af personale eller mangel på at tage ansvar for den enkelte. Vi er et rejsebureau, som de var tidligere.

"We deliver old-fashioned service - even in a high-tech world"

God gammeldags rejseservice

I takt med at andre erhvervs rejsebureauer lukker kontorer, og flytter medarbejdere hjem privat m.m., kan vi se, at salget går den rigtige vej, med mange henvendelser fra virksomheder, som også ønsker at handle med All-Travel.

Hovedvægten er på forretningsrejser, men All-Travel er også kendt, for sin rejseplanlægning til private rejsende samt grupper, der ønsker planlægning af grupperejser.

Håndlavede løsninger

Når erhvervskunder beder All-Travel stå for deres rejseaktivitet til messer, kundemøder m.m., får de en håndlavet løsning, hvor alt det praktiske er klaret. Ønsker du selv at bestille f.eks. indenrigsfly, og benytte os til resten af rejsebehovet er det ikke et problem.

All-Travel har serviceret en stor del af det nordjyske erhvervsliv og nordjyske kommuner med forretningsrejser til nær og fjern, samtidig med at bureauet har hjulpet danskere med at få opfyldt deres drøm om den store udlandsrejse.

All-Travel har erfaring med en række rejsetyper, herunder:

  • Togrejse i bl.a. Amerika
  • MC-rejser (motorcykel)
  • Rejser i autocamper
  • Rejser til naturskønne områder i Vietnam
  • Vinferie i Italien
  • Safari i Afrika
  • Naturferier på Island

ALL-TRAVEL - DET ER MIG!

Resultatet af én mands passion​

I takt med at andre erhvervs rejsebureauer lukker kontorer, og flytter medarbejdere hjem privat m.m., kan vi se, at salget går den rigtige vej, med mange henvendelser fra virksomheder, som også ønsker at handle med os.

Hovedvægten er på erhvervsrejser, men All-Travel er også kendt for sine individuelle rejser til hele verden. Vi har over 30 års erfaring, som vi altid stiller til rådighed for vores kunder, i jagten på den fantastiske rejse.

Allan Elgaard Jensen

Direktør, All-Travel

1981-1993

I lære ved Oversøisk Passagerbureau

Allan Elgaard Jensen kom i 1981 i lære i Oversøisk Passagerbureau i Aalborg, det senere O.P. Rejsebureau. At jonglere med afgangstider, skaffe pålidelig transport på destinationen og en god seng at sove i blev hurtigt Allans store interesse.

Allan Elgaard Jensen fik speciale i forretningsrejser, og senere blev han også tilknyttet Tjæreborg GT Rejser – de særligt tilrettelagte rejser til eksotiske destinationer. Efter nogle år som erhvervchef for Scandinavian Tours førte interessen for flytrafik ham til MUK Air og MUK Travel, hvor Allan Elgaard Jensen blev administrerende direktør.

1981-1993

1993-2020

All-Travel leverer rejser til eventyrlystne sjæle

I 1993 valgte Allan at stå på egne ben og etablerede rejsebureauet All-Travel.Siden har han serviceret en stor del af det nordjyske erhvervsliv og de nordjyske kommuner med forretningsrejser til nær og fjern, samtidig med at han har hjulpet danskere med at få opfyldt deres drøm om den store udlandsrejse.
1993-2020

I dag

Skal All-Travel planlægge din næste rejse?

Jeg kan hjælpe med at tilrettelægge en rejse til hele verden. Men de destinationer, jeg anbefaler, er nogen, jeg har besøgt flere gange. Hvor jeg kender landet og har gode lokale kontakter, der kan hjælpe med at sikre, at All-Travels kunder får en rejse helt ud over det sædvanlige – og helt på de rejsende egne præmisser.
I dag
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.